LOTTA ALHONNORO

Olen 34-vuotias tutkija, ekonomi, vihreä kaupunginvaltuutettu ja Vaasan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja sekä pienen lapsen äiti.

[icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”KOULUTUS” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Suomen paikka on koulutuksen ykkösmaana. Panostetaan koulutuksen laatuun ja korjataan rahoitus kestävälle tasolle.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1067|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/koru.jpg|caption^null|alt^null|title^koru|description^#Roosanauha, tuki suomalaiselle syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle. Ja kaikille naisille!

#yhdessä #meissäonvoimaa #roosanauha2018 #tutkimus #syöpätutkimus” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”#Roosanauha, tuki suomalaiselle syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle. Ja kaikille naisille!

#yhdessä #meissäonvoimaa #roosanauha2018 #tutkimus #syöpätutkimus” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”PUHDAS ENERGIA” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Pohjalaismaakunnilla on osaamista olla ilmastonmuutoksen ratkaisemisen etujoukoissa. Puhtaan teknologian ratkaisut ovat valtava mahdollisuus alueen elinkeinoelämälle, maaseudulle ja koulutukselle.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1062|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/pyora.jpg|caption^null|alt^null|title^pyora|description^Näiden pinkkien pyörien bongaus tekee niin iloiseksi!

Tein reilu vuosi sitten valtuustoaloitteen kaupunkipyöristä, nyt meillä @rekolaeu hoitaa asiaa markkinaehtoisesti. Aloitteeni ydin oli kuitenkin sähköpyörät, jotka sopisivat loistavasti myös Vaasan energiseen imagoon.

Toivottavasti myös yhteiskäyttöautoja tarjoavat palvelut saadaan pian Vaasaan. Kun sähköauton saa napattua käyttöön tarvitessa, omat autot rupeavat käymään kalliiksi turhakkeiksi ja päästöt vähenevät.

#kaupunkipyörä #sähköpyörä #pyöräily #rekola #sähköauto #yhteiskäyttöauto #jakamistalous #ilmastofiksu #Vaasa #Vasa #energinenvaasa #visitvaasa #sunjamunvaasa #VihreäPohjanmaa” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Tein reilu vuosi sitten valtuustoaloitteen kaupunkipyöristä, nyt meillä @rekolaeu hoitaa asiaa markkinaehtoisesti. Aloitteeni ydin oli kuitenkin sähköpyörät, jotka sopisivat loistavasti myös Vaasan energiseen imagoon.

Toivottavasti myös yhteiskäyttöautoja tarjoavat palvelut saadaan pian Vaasaan. Kun sähköauton saa napattua käyttöön tarvitessa, omat autot rupeavat käymään kalliiksi turhakkeiksi ja päästöt vähenevät.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on” ult_param_heading=””][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”TASA-ARVO” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Yksi syy sille, että kiinnostuin yläkoulussa politiikasta. Jo tuolloin puhuttiin vanhemmuuden kustannusten jakamisesta työnantajien kesken, nyt asia on saatava maaliin. Lisäksi on toteutettava perhevapaauudistus. Nyt tarvitaan toimia poikien tilanteen parantamiseksi.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”KÖYHYYS” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Valtaosalla menee hyvin, mutta samaan aikaan huono-osaisuus kasautuu. Syrjäyttävät rakenteet on purettava ja kaikki pidettävä mukana.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”PERUSTULO” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Tekee työn vastaanottamisesta – myös pätkätöiden ja osa-aikaisten töiden – aina kannattavaa. Perustulo päivittää sosiaaliturvan vastaamaan ihmisten tarpeisiin.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1069|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/meri.jpg|caption^null|alt^null|title^meri|description^Kohti valoa, lupaus kesästä. Onpa ollut ihana loma, mainiota seuraa, suklaata, kävelylenkkejä ja joutenoloa.

#joululoma #rakkaat #perhe” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Kohti valoa, lupaus kesästä. Onpa ollut ihana loma, mainiota seuraa, suklaata, kävelylenkkejä ja joutenoloa.

#joululoma #rakkaat #perhe” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”]

[icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1070|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/puu.jpg|caption^null|alt^null|title^puu|description^Vaasan puistikot 💚 Syksyn ensimmäiset punastuneet puut!

Vaasan puistikot ovat ihana ja tärkeä osa kaupunkia, mutta kulkemista puistikoiden välillä pitäisi mielestäni helpottaa. Nyt risteyksissä on kierrettävä kadun kautta. Keskustan pyörätieverkossa on pahoja aukkoja, mutta puistikot voivat auttaa asiaa: ne mahdollistavat monenlaisen suunnittelun.

#kävelyllä #syksy #syksynvärit #puistikko #luontolähellä #Vaasa #Vasa #kävelytie #pyörätie #kaupunkisuunnittelu #sunjamunvaasa #yhteinenVaasa” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Vaasan puistikot ovat ihana ja tärkeä osa kaupunkia, mutta kulkemista puistikoiden välillä pitäisi mielestäni helpottaa. Nyt risteyksissä on kierrettävä kadun kautta. Keskustan pyörätieverkossa on pahoja aukkoja, mutta puistikot voivat auttaa asiaa: ne mahdollistavat monenlaisen suunnittelun.

#kävelyllä #syksy #syksynvärit #puistikko #luontolähellä #Vaasa #Vasa #kävelytie #pyörätie #kaupunkisuunnittelu #sunjamunvaasa #yhteinenVaasa” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”SISÄILMA” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Olen valtuustossa pitänyt sisäilma-asioita aktiivisesti esillä. Itsekin sisäilmaoireilusta kärsineenä pidän välttämättömänä että sisäilmaongelmiin puututaan, oireilevat saavat apua ja rakentaminen on tervettä.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1063|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/torilla.jpg|caption^null|alt^null|title^torilla|description^Kai se on #syksy, kun villapaita ei riitä ja torilla #syysmarkkinat @tuulakatariina #sataaropisee #Vaasa #Vasa #Vihreät #degröna #VihreäPohjanmaa” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Kai se on #syksy, kun villapaita ei riitä ja torilla #syysmarkkinat @tuulakatariina #sataaropisee #Vaasa #Vasa #Vihreät #degröna #VihreäPohjanmaa” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”METSÄ” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Olen jättänyt valtuustoaloitteen avohakkuista luopumiseksi Vaasan kaupungin omistamissa metsissä. #Avohakkuuthistoriaan” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”MAASEUTU” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Lapsena halusin mäkihyppääjäksi, mutta myös maatalon emännäksi! Haaveilen edelleen maatilasta, ja olen ollut kuukauden hommissa vuohitilalla Kurikassa.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1068|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/mariajaville.jpg|caption^null|alt^null|title^mariajaville|description^Kohta marssitaan! Paikalla meidän mainiot @mariaohisalo ja @villeniinisto, ja onpa kuulkaa muutama muukin! Koska #nytonpakko toimia!

#ilmastomarssi #ilmasto #ilmastonmuutos #rakkaudestaluontoon #vihreät #yhdessä” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Kohta marssitaan! Paikalla meidän mainiot @mariaohisalo ja @villeniinisto, ja onpa kuulkaa muutama muukin! Koska #nytonpakko toimia!

#ilmastomarssi #ilmasto #ilmastonmuutos #rakkaudestaluontoon #vihreät #yhdessä” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”HÄVIKKIRUOKA” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Tutkin Vaasan yliopistolla ruokahävikkiä. Jopa 50% ruoasta päätyy suun sijaan roskiin. Mitä tapahtuisikaan, jos saisimme hävikin määrän edes puolitettua.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”REILUKAUPPA” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Olin Reilu kauppa ry:n hallituksessa 2015-2016. Nyt tarvitsemme yritysvastuulain, jolla varmistetaan ihmisoikeuksien toteutuminen ja ympäristön kestävä käyttö.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”]

[icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”LAPSET” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Lasten edun pitää olla päätöksenteon keskiössä. Rakennetaan lapsillemme hyvä tulevaisuus.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1064|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/acatiimi.jpg|caption^null|alt^null|title^acatiimi|description^Ei mikä tahansa kansikuvatyttö 😆
Tieteentekijöiden liitto #50andfabulous!
#nytjuhlitaan #tieteentekijät #tieteentekijät50v #Acatiimi #tiedonpuolesta” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Ei mikä tahansa kansikuvatyttö 😆
Tieteentekijöiden liitto #50andfabulous!
#nytjuhlitaan #tieteentekijät #tieteentekijät50v #Acatiimi #tiedonpuolesta” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”YHDESSÄ” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Parhaat saavutukset tehdään yhdessä.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”FEMINISMI” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Feministinä uskon, että tasa-arvoinen ja yhdenvertainen yhteiskunta on meille kaikille paras mahdollinen.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1066|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/kirja.jpg|caption^null|alt^null|title^kirja|description^Melkein unohdin juhlia tätä! Ensimmäinen kirjaan kirjoittamani luku, yhdessä huiman @norreanu kanssa. Kakkua oli saatava, kun kirja on kuolemansynneistä ja meidän luku mässäilystä 😆😉
#voitonjuhla #gluttony #sevendeadlysins #published #academiclife” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Ensimmäinen kirjaan kirjoittamani luku, yhdessä huiman @norreanu kanssa. Kakkua oli saatava, kun kirja on kuolemansynneistä ja meidän luku mässäilystä 😆😉 #voitonjuhla #gluttony #sevendeadlysins #published #academiclife” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”YRITTÄJÄT” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Kunnioitan valtavasti. Yrittämistä on tuettava ja sosiaaliturvan pitää kantaa.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#ffffff” icon_type=”custom” icon_img=”id^1065|url^https://www.lottaalhonnoro.fi/wp-content/uploads/2019/01/kaksin.jpg|caption^null|alt^null|title^kaksin|description^Oli pakko päästä kuvaan upean Maryan Abdulkarimin kanssa ❤ #feministit #VaasaMitäKuuluu #Vaasa #Vasa” img_width=”300″ desc_color=”#333333″ bg_color=”#ffffff” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Oli pakko päästä kuvaan upean Maryan Abdulkarimin kanssa ❤

#feministit #VaasaMitäKuuluu #Vaasa #Vasa” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”][icon_counter border_size=”2″ border_color=”#333333″ icon_size=”32″ text_color=”#ffffff” desc_color=”#ffffff” bg_color=”#333333″ block_title_front=”SKEITTAUS” front_heading_tag=”h5″ block_desc_back=”Aika ottaa haltuun! Uusin lajikokeiluni.” height_type=”ifb-custom-height” box_height=”300″ cont_align=”on”]